Perşembe, Mart 25, 2010

Etsiz Kuru Fasulye


Eşim et yemediği için bütün yemeklerimiz etsiz pişer, bende lezzetsiz, yavan bişey olmasın diye bol sebzeli yaparım herşeyi. Dün akşam kuru fasulye yaptım. Bol sebzeli oldu eti aramadık yerken çünkü çok lezzetliydi. Bekarken hiç pişirmeye teşebbüs etmediğim kuru fasulyeyi meğer etsizde olsa çok lezzetli yaparmışım. Fasulye Tokat fasulyesi, paketin üstünde görünce özellikle aldım. Akşamdan ıslatıp ertesi gün düdüklüde 15 dakika pişirmek yetti. Daha önce aldığım fasulye düdüklüde 45 dakika kaynamasına rağmen hala sertti. Eee toprağımın fasulyesi lokum gibi olur. Yanında pilav ve salata, lezzetli bir akşam yemeğiydi.

Hiç yorum yok: