Cumartesi, Eylül 17, 2011

Tatil bitti, bebek için alışveriş başladı

2 aylık uzun memleket tatilim çarşamba günü bitti.Ailemle birlikte çok güzel günler geçirdim. Şuan evimdeyim ve sanki hiç gitmemiş gibiyim.  O kadar alışmışımki 2 ay boyunca kendimi bekar gibi, hiç evlenmemiş gibi hissettim:)Doyamadım galiba.
 2 gündür harıl harıl temizlik yapıyorum, bugün gelen yardımcı abla sayesinde son rutüşlerde atıldı ve pir pak oturuyorum. Ayak tabanlarım ayaktayken sanki çivi üstünde geziyormuşum gibi acıyor. 1 hafta kesintisiz uyku çekip dinlensem ancak geçer. İnanılmaz yorgunum. Pazartesi günüde hastane çantası hazırlamak için alışverişe çıkıcaz. Enerji depolamam lazım.
Bu arada bebişin beşiğini aldık. İşte yatağımız.
Tecrübeli annelerin tavsiyeleri üzerine oyun alanlı tercih ettik.
Renk seçeneği olarak pembe mavi ve kahve vardı.Tercihimiz her iki cinsiyetinde kullanabileceği kahveden yana yaptık. E-bebek' ten hastane çıkışı ve küvet siparişide verdim. Bi kaç güne elimde olur sanırım.


Bu takımıda halamdan hediye aldım. 2 tane hastane çıkışı almama gerek kalmadı. E-bebek'ten aldığım takımla birlikte hastane çantasının içinde olucak kendileri. Şimdilik bu kadar, O kadar yorgunumki bi an önce yatmak istiyorum. Detaylı ve bol resimli postlar pazartesi gününden sonra olucak. Bana müsade, öpüyorum .

 

2 yorum:

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Wenice de çok güzel hastane çıkışları var. özdilekte bir bak derim. Kışlahandakiler acayip pahalı. Ben ordan sadece bebek earabalarını aldım. Junior bebeğede bakabilirsin. Ama ben Wenice in ürünlerine bayılıyorum. Defalarca yıkanmasına rağmen hiç bir şey olmuyor. Ve çok orjinal modelleri var.

mimozayım dedi ki...

Kışlahandaki İrem bebede görmüştüm bi hastane çıkışı, evet oldukça pahalıydı. Özdilek hiç aklıma gelmemişti. Direk kışlahana gidecektik. İstikameti değiştiriyorum canım. Özdilekteyiz pazartesi günü ozaman :))