Salı, Eylül 27, 2011

28+5 hafta

Biraz önce doktor kontrolümden geldik. Bebişimiz 1500 gr olmuş. İri bi bebek olduğunu söyledi. Haftaya salıda detaylı ultrasonla iç organlarına bakılacak. İnşallah bi problem çıkmaz.Bu arada geçen postuma yorum yapıp beni zıbın almak için bi mağazaya yönlendiren Gülcan arkadaşıma teşekkür ediyorum. Dün, tarifi üzerine yerini bulup eksik olan bi kaç parçayıda temin edebildim. Şimdi hepsi yıkanıp ütülenip dolaba yerleşecek. Şuan bu postu yoğun matkap sesleri eşliğinde yazıyorum. Bebeğin yatacağı odaya klima takılıyor. Şimdilik ben kaçar. Herkesi öpüyorum.

5 yorum:

elif'in damlası dedi ki...

merhaba canım.oh cok şükür sağlıklı hersey yolunda gıdıyor bebısde.bebegın odasına nıye klıma takılıyor havalar sogudu artık canım?

mimozayım dedi ki...

Antalyada pekte soğudu diyemeyiz canım. Kış içinde gerekli olacak. Doğum kasım sonu olacak, şimdiden alalım dedik.

mimozayım dedi ki...

Evet canım, gerçekten çok yardımcı oldun. Burdan bi kez daha teşekkür ederim.

bokböceği dedi ki...

klima bebek sağlığı için yanlış bir seçim olmuş üzüldüm.sağlıklı değil hatta lejyoner hastalığı denen bir hastalığa sebep olabiliyor.ısınma için keşke infrared teknoloji olan ufo tercih etseydiniz.lütfen klima ilgili fırsat olursa bir araştırın internetten zararını.sevgiler...

mimozayım dedi ki...

Havayı temizleyen ve nemlendiren iyonizerli bi klima aldık. Ayrıca bebeğe tamamen ters açıdan vuracak şekilde monte ettirdik. Dediğiniz ufodan var, ancak bende baş ağrısı yaptığı için bebeğin odasında kullanmak istemedim. Klimanın biz büyükler için bile sağlıklı olmadığını biliyorum, ne tür bi teknolojiyle üretilirse üretilsin. Bakalım artık, nasıl bi sonuç alıcaz. Şimdilik böyle bir çare bulduk.