Pazartesi, Ağustos 22, 2011

Annemin aldığı elbise :)

1 aydır memleketimde annemlerleyim, Antalyadan gelirken hiç bukadar kilo alacağımı ve göbeğimin bu kadar hızlı büyüyeceğini tahmin etmediğim için kıyafet almadan gelmiştim, getirdiklerimde olmamaya başlayınca annem saolsun bi sürü kıyafet aldı. Bu elbise göğüs altından robalı olduğu için doğumdan sonrada kullanabilirim. Tiril tiril çok rahat ediyorum içinde. En azından pantolondan daha rahat. 

Bacaklarım felaket derecede şiş, boğum boğum görüldüğü üzere :)) 38 numara ayakkabı giyen ben şimdi nerdeyse babamın ayakkabılarını giyicem. 40 numara tam oluyo :) 
Şimdide bu durumumdan dolayı ayakkabı alma derdinde.




8 yorum:

Unknown dedi ki...

Güle güle giy elbiseni...iyi günlerde eskisin derler ya öyle olur umarım...

mimozayım dedi ki...

Teşekkür ederim,

dikisdersi dedi ki...

ne kadar güzel olmuşsun ,ayaklarını aşagı dogru bırakmassan daha az şişer birde ayakta fazla kalmaman ve tuzsuz yemek yemen lazım sanırım ,elbiseni güle güle kullan

mimozayım dedi ki...

dikişdersi; canım önerilerin için teşekkür ederim, öpüyorum.

Adsız dedi ki...

6 aya göre biraz fazla kilo almışsın hatta kiloda değil ödem bence doktorunla bir görüş belki yardımcı olur

mimozayım dedi ki...

Evet ödem olduğunu düşünüyorum bende, parmağımı bacağıma bastırdığımda anlayabiliyorum. Çaresine Antalyaya gidince bakıcam ordaki doktorum daha dikkatli burdakine göre.

Adsız dedi ki...

Ödem ciddi sorunların sebebi olabilir. Bu konuyu görüşmek için doktora gitmeyi bekleme. Bebeğin reaksiyonları anne vücuduna yansıyor, böyle düşün. Tedbirini al, için rahat etsin.

mimozayım dedi ki...

Ozaman ihmal etmemek gerekir, burdaki doktorla görüşürüm bu konuyu. Teşekkürler.