Perşembe, Ağustos 02, 2012

Yeni Ayakkabılar ve Son Durum Doğum Sonrası Kilom

Biri beni durdursun:)
Gezme, tozma ve alışverişte çıldırmış üzereyim.

Dün eski iş arkadaşım, canım ciğerim. Antalyadaki ilk ve tek daimi dostum Buket'le buluştuk. Eylül ayında dünya evine girecek kızımız için biraz gelinlik bakındık.
Gezdik, oturduk bool bol muhabbet ettik.
Allah bizi birbirimizden koparmasın inşallah. Herşeyimi tereddütsüz anlatabildiğim, güvendiğim ve beni anlayan tek insandır.


Geçelim yeni ayakkabılarıma.
Eşimle gittiğimiz Özdilek avm'de beğendiğim ama ne hikmetse almadığım, sonrasında tam bi hafta boyunca niye almadığımı düşünüp, hemen ilk izninde Özdileğe götürüp aldırdığım ayakkabı.
Çok sevdim çook.



Bunu da dünki gezmemizde Lc'den aldım. İlla topuklu giyicem ve rahat edicem diyosanız kesinlikle tavsiye ederim. Ayaklarınız babatte olduğu kadar rahat. Ayrıca bu senenin modasıymış :) öyle dediler :)))


Doğum sonrası kilolarım artık beni terkediyolar.  Hedeflediğim kiloma henüz ulaşmadım ama istikrarlı ve başarılı bi şekilde vermeye devam. İlk on kilomu verdikten sonra vücut sanırım inada bindirdi. Bi kaç ay ne yaptıysam gram oynamadım.
Şimdi tekrar inişler başladı. Son tartı kontrolumde bi üç kilo daha gidince toplamda 13 kilo vermiş oldum 4,5 ayda
.Daha önce hiç yapmadığım bişey kombin fotosu eklemek, kombin fotosu olarak değilde verilen kilolar sonunda genel bi bakış olsun bu foto.
Dün Buketle buluşmaya giderken böyleydim. Asansör aynasıdır vede bulanıktır. İlk olmasına verin artık:)



 Şimdilik bizden haberler bu kadar. Herkesi öpüyorum.
Sevgiler.

13 yorum:

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Mavi ayakkabılar çok şıkmış.
Güle güle giy.

Maaşallah diyorum kilolar için. Ben 3,5 yıl oldu hala veremedim. Darısı başıma

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

kuzum fıstık gibi olmuşsun maşallah :) ayakkabılarını da güle güle giy ;)
bol bol gez toz alışveriş yap :)

mimozayım dedi ki...

Tala; Teşekkür ederim. Verirsin inşallah. İnatlaşmak gerekiyo onlarla:)

Hülyam; Saol canım, dahada vericem inşallah. Fıp fıstık olucam:)

Hande dedi ki...

Küçük bir detay dikkatimi çekti;
Kolyen çok güzel,bayıldım:)

mimozayım dedi ki...

Hande: Canım o ben değilim ki; bahsettiğim arkadaşım Buket :)Ben en alttaki fotoğraftakiyim :)

Hande dedi ki...

Ayy çok pardon ben direkt kolyeyi gördüm ona odaklanmışım:)dalgınlığıma geldi:)

mimozayım dedi ki...

Önemli değil:)

balböcükleri dedi ki...

gayet güzel vermişsin bu halin iyi devam edersen ben gibi kupkuru bişey olursunki tavsiye etmem.

mimozayım dedi ki...

Balböcükleri; yok Rapunzelim daha var, hamile kalmadan önceki kiloma kadar inmem lazım:) Ben iri kemik bi insanım ne kadar zayıflasamda kuru kalamıyorum. Maya sağlam anadan.

Unknown dedi ki...

ohh canım maşallah size sen büyüttün inan sıra bizde.kiloları hiç sorma bende tık yok ya sinir oluyorum emzirdiğim için hiç kısmıyorum ne kadar takmıyorum desem de okulların açılması yaklaştıkça ne giycem derdi iyice sardı beni.sen nasıl verdin birşeyler yapıyormusun başlarda benim gibmiydi seninde??öptüm çokk

mimozayım dedi ki...

Sevdacım; Neyin varki senin, doğumdan sonraki fotoğraflarını gördüm hiçte abartılacak bişeyin yok. Benim kilo vermeme en büyük etken geciken reglimin gelmesiyle oldu. Sende o problem yoksa sadece hamurişi ve kızartmaları hayatından çıkartarak okullar açılana kadar çok güzel atarsın kilo. Süt yapıcı hiçbir etkisi olmayan şeyler bunlar. Bol bol su iç( ben günlük 3 litre tüketiyorum) bol sebze meyve hem süt yapar hemde forma girmeni sağlar. Merak ettiğin bişey olursa mail at canım. Ordan uzun uzun anlatıyım sana:)

Unknown dedi ki...

ayy canım ben de hala adet olmuyorum ondan mı dersin.kızım emdikçe içim kıyılıyor resmen soluğu mutfakta alıyorum.hamur işi fazla tüketmiyorum bu ara ama tatlıya dayanamıyorum.hem öyle deme şuan tam 10 kilo fazlalığım var biliyormusun.buarada biz mamayı bıraktık:))) öptüm canım

mimozayım dedi ki...

Sevdacım benim ilk regliden sonra daha hızlandı kilo vermem. Bence etkiliyo. Düşünsene ayların birikimi içerde. Sezeryan doğumlarda içerdeki pisliği hortumla çekiyorlar. Kalan kalıyo üstüne birikiyo. Mamaya veda edişinize çok sevindim. Gereksiz üzüldük, bide onun stresiyle sütümüzü etkiledik:) İnşallah verirsin canım için kıyıldıkça su içmeye gayret et. öpüyorum.