Cuma, Haziran 01, 2012

Bu Bir Veda Yazısıdır.



Eveeet, nerden başlasam bilemiyorum. Başlıktaki gibi bu bir veda yazısı olacak ama cümleleri ne kurabiliyorum bede toparlayabiliyorum. Artık blog aleminden çekiliyorum. Takip ettiğim blogları okuyup yorum yazıcam elbet ama benden her hangi bir post yazısı olmayacak.
Büyük bi hevesle açtığım bloğumu 3 sene olmasına rağmen, kimseye beğendirememenin üzüntüsüyle çekiliyorum.
Herkes kendine çok iyi baksın.
Çok çok öperim.
Sevgiler.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

kimse birşeyleri beğenmek zorunda değil ki.

Boşver , okuyan zaten okuyor seni, üzüldüm kararına ama seni beğenerek okuyorum.

balböcükleri dedi ki...

ben blogumu açarken kimseye beğendirme kaygısıyla açmadım.kendmi yazmak istedim.isteyen okur isteyen okumaz.ben yazarken mutlu oldum.kimseye değil kendime yazdım.şimdi sende kendine yazmalısın.bu blogu açtığında yeni evli bir kadındın.neler not ettin anne oldun herşeyden önce.gün gelip çocuğun okuyacak belki.şimdi nereye.

Unknown dedi ki...

neden öyle düşündün ki ben senin blogunu çok beğeniyordum. Bence yazmaya devam et boşver, blog konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum :)

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Mimozam bir abla tavsiyesi Onlara aynen şöyle söyle "Çookta tıııınnn" Biz burda tanıştık. Karşılıklı görüşemedik ama yeğenimiz oldu. resimlerine baktık burdan sevdik onu. Yıllar sonra okusun bunları ufaklık. Devam et sen yazmaya devam ett.

mimozayım dedi ki...

Canlarımm, teşvikleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Bi önceki postumda şakayla karışık yorum alamıyorum yoksa siz beni beğenmiyo musunuz yazmıştım. Yorum sayfama tam 12 tane adsız yorum düştü. Hepside şevkimi kıran, zorlamı kendini okutacaksın tarzı yorumlardı. Onları okuyunca üzülerek ve şevkim kırılarak bu postu hazırladım. Ama şuanda sizin yorumlarınızı okuyunca tekrar şevklendim. 12 tane densiz için sanırım oğluma kalacak bi anıyı yok etmemeliyim sizinde dediğiniz gibi.Burdayım o zaman hemde daha çok postla. Öpüyorum hepinizi tek tek. İyiki varsınız.

Banuca dedi ki...

Tatlım, o adsız yorumlar var ya, onlardan bizlere de geliyor, yaptığımız birşeye "yapa yapa bunu mu yaptın", "anasını ağlatmış, berbat etmişsin" gibi... Bu tipler kendileri bi halt edemeyen, komplekslerini başkalarına b... atarak tatmin eden kişiler, onun için boşver onları...
Blog yazmak, bir nevi iç boşaltmak, içindekileri, elimdekileri, yani istediğin herşeyi paylaşmak değil mi, izlenmeyi yorumlarla kıyaslama, insan her zaman yorum bırakamıyor... Mesela ben... Okuyorum bakıyorum, ama bazen yazacak birşey bulamıyorum, basmakalıp birşeyler yazmaktansa hiç yazmamayı tercih ediyorum...
Onun için KAL BURADA.... :))

Unknown dedi ki...

neyse fikrin deişmiş sevindim canım...seni aramızda görmek istiyorum eminim böyle düşünen birçok kişi var diğerleri önemli değil.burda ne kadar özel şeyleri paylaştın bizimle onları düşün ve devam et:))

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

çılgın hatun elalemin lafıyla mı hareket etçen sen bakim hıı :) keyfin ne isterse onu yazarsın. beğenen okur beğenmeyene tee yol orda ;)

Adsız dedi ki...

o adsızlar var ya kedi erişemediği ciğere mundar dermiş boş verin siz onları gitmeyin kalın ben bloger değilim ama sizi severek takip ediyorum sesiz sedasız.sevgiler minik yakışıklya öpücükler canan

Ozlem dedi ki...

Ben gelecegim derken sen gidecegim diyorsun. Olmaz ki ama. Daha cocuklari cekistirecegiz sekerim ;)

Adsız dedi ki...

Gamzeeeee, benim ablan. Sen deli misin? Birbirimizle konuşmadığıöız zamanlarda bile ben burda haber alıyordum senden. Hergün acaba yeni haberler var mı, Efe'nin fotosunu koymuş mu diye heyecanla bekliyodum. Bazen günde 4-5 kez bakıyodum yazmadığın günlerde, belki yazarsın diye. Yapma bunu, yaz!

yaban dedi ki...

merhaba
tesadüfen blogunuzu gördüm ve baştan sona göz gezdirdim.Çok güzel şeyler paylaşmışsınız.MaşAllah bebeğiniz de çok tatlı.Allah nazarlardan saklasın.Ben sizi çok samimi buluyorum.Lütfen birkaç densize kızıp bırakmayın yazmayı...Sevgilerimle.
Tuğba Aydoğdu