Cuma, Temmuz 01, 2011

Cinsiyetimizi Öğrenmeye Gidiyorum.

Bakalım benim meleğin cinsiyeti ne olacak?.
Eşim, ailem, arkadaşlarım meraktan deliriyolar. Benimse cinsiyetine dair hiçbir merakım yok, çünkü sağlık en başta geliyo. Şu tarama testlerinden korktuğumu yazmıştım daha önce. Onuda yaptırıcam. Cinsiyetinden ziyade o teste takmış durumdayım. Testin sonucu bir hafta sonra belli olacak, gergin bi bekleyiş :((
2'li tarama testini, Doktorum yapmak istememişti. Direk 3'lüye girecektim. Ama  özel bi hastanede 4'lü test yapıldığını duyunca ordan randevu aldım. Allahım sen meleğimi koru. Lütfen dua edin bize.

5 yorum:

cicibebe dedi ki...

dualarımız seninle cnm! Allah'ın izniyle saglıkla dogar inşallah bebiş :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

allah analı babalı büyütsün, evladın kızı erkeği olmaz ama yinede insan çok merak edıyordur eminim bende seneye bebek yapmayı düşünüyorum öyle karar aldık eşimle cnm :) allahta verırse...Bugun çok samımı kız arkadasım sezeryanla doğum yaptı öğlen yanına gidicem, Aras koydular adını, son ana kadar rahattı ama dün gece hiç uyumamış heyecandan,allah senide kurtarsın bi an önce ;) sevgıler :)

Neşece herşey dedi ki...

Hayırlısı olsun canım.Kız erkek ne farkeder önemli olan sağlıklı olması,hayırlı evlat olması değilmi?

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Hadi hayırlısı. Birde bu testlere pek takılma derim ben tecrübelerime dayanarak. Bende 3 lü tarama testi yaptırdım sonradan pişman oldum. Risk var dediler bir sürü şey söylediler aminosentez istediler. Yaptırmadım. Çok şükür şuan 2,5 yaşında canavar gibi bir oğlum var. İnşallah senin sonuçların çok güzel çıkar. Allah eline ayağına kavuştursun inşallah.

mimozayım dedi ki...

cicibebe; Dualarınız için teşekkürler canım. Kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

myprincess; Canım allah arkadaşının yardımcısı olsun. Seneye Güzel haberlerini duyarız inşallah. Çok güzel bi anne olacağından şüphem yok.

2zannesi; Gerçekten hiç cinsiyet farketmiyo. Önemli olan hayırlı ve sağlklı bi evlat olması. Zaten ilk bebekte cinsiyet aranmıyo.

Bıraktığım izler; Canım elimde değil tedirgin olmamak, Bi arkadaşımın gebeliğini bu test yüzünden sonlandırdılar. Çok duydum böle kötü sonuç çıkıpta sağlıklı bebek dünyaya getireni ama annelik içgüdüsü sanırım herşeyden emin olmak istiyorum.