Cuma, Temmuz 01, 2011

Ben rüyamda görmüştüm zaten :))

Yeni doktorumu acayip tuttum, üstelik doğum yapmak istediğim özel hastaneninde doktoruymuş. Piyango gibi geldi bu bana. Bebeğimin gelişimi çok güzelmiş. 260 gr. ve 12 cm. Doktorum çok tatlı dilli ve herşeyi politik cevaplar vermek yerine en ince ayrıntısına kadar anltıyor. Şuan 17 haftalığım ve hamileliğim boyunca 3 kilo almışım. :) Down sendromu testiyle ilgili kaygılarımı anlattım, bu testin sadece risk oranını ölçtüğünü olumsuz bi sonuç çıktığında illaki öyle bi bebek dünyaya getirmeyeceğimi söyledi. Başka bisürü şeyler.... Korkularımı sayesinde atlatmış oldum.
Cinsiyetimize gelinceee Rüyamdada gördüğüm üzere Erkek.

Ne yalan söylüyüm, hep erkek olsa diye geçirdim içimden, güya cinsiyet önemli değildi sağlıklı olması yeterliydi ya... Aman ne biliyim sevindim erkek oluşuna işte.  :)))



Burdan Balböcükleri bloğunun sahibesi Serpile duyurulur. Sen bana bakma Erkek oldu diye, bu sene kız yılı diyolar. Yımırtla gitsin :))

Neyse kızlar. Şehzademle birlikte öpüyoruz sizi.

9 yorum:

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

ooh erkek bebek bizdede iki tane var. Allah kolaylık versin. Hastane hangisi bilmiyorum ama doğum sonrası yenidoğan yoğun bakım servisi varmı bunu mutlaka sor. Birde yenidoğan doktoru diye bir branş varmış ve Türkiyede bu konuda ihtisas yapan doktor sayısı azmış. Bunlardan bir tanesi de Antalya da. Sigorta hastanesinden ayrılmıştı.Anadolu hastanesindeydi ben doğum yaptığımda.Ama şimdi ordan ayrılmış Çok süper bir doktor. Bir araştır derim ben.
Rahat ol. Stres yapma. Tadını çıkar. Bol bol da gez. Sonra kapıdan bakamıyorsun ona göre :))))))))))

cicibebe dedi ki...

hahaha yeriz senin şehzadeni biz hele bi dogur da hayırlısıyla :D

mimozayım dedi ki...

:)) Cicibebe Hürremleştim bugün ben idae et. :))

Bıraktığımizler; Canım Andeva Yıldız hastanesi bahsettiğim yer. Yenidoğan ünitesi varmı bilmiyorum ama bi arkadaşın doğumu oldu orda ve inanılmaz rahat ettik Temiz bi yer ve ebeleri çok iyiydi. Varsa tavsiye edeceğin biyer bakarım oralarada.

Hülya dedi ki...

C anım benim kızım şuan bir yaşına yeni bastı, benim tavsiyem bol bol gezmen. Bende öyle yaptım ve doğumum çok rahat geçti pırtt dıye doğurmuşum haberim yok : ))

mimozayım dedi ki...

Ayy bu sıcakta gezilmiyo ki.. Madem bu yöntem pırtlatıyo akşamları kocayıda alıp yürümek gerek :))

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Benim 12-13 yıllık doktorum orda olduğu için Sigorta hastenesinde doğum yaptım fakat ufaklığın yoğun bakımda yatması gerektiğinden Anadolu hastesine sevk yapıldı. Ama doktoruna bir sor. Doğuma çocuk doktoru girecekmi yoğun bakım ünitesi nasıl İnşallah bunlara gerek kalmaz ama biz yaşadığımız için sen önceden tedbirini al derim.

mimozayım dedi ki...

Andevada yoğun bakım ünitesi varmış, ama doğuma çocuk doktorununda girdiğini sanmıyorum. Önemli bi detay aslında. Teşekkür ederim. Doktora mutlaka sorucam bunu.

Ozlem dedi ki...

Hayirli olsun oglunuz. Saglikla hayirlisiyla dogar ins. Sizi sessiz sessiz takip ederken bu guzel habere bir yorum yazayim dedim ;) hemen hemen ayni hafta hamileyiz ben 18 haftalik hamileyim. Dr randevularinizi , dr dediklerini ilgiyle takip ediyorum bana ornek oluyor ;) sevgilerle ozlem.

mimozayım dedi ki...

Özlem; çok mutlu ettin benideğerli yorumunla. İnşallah canım kucağımızada alıcaz allahın izniyle.