Perşembe, Mayıs 27, 2010

R. Şanal ve Kuantum

Bu araba resmini masamın üzerine yapıştırdım. Niye mi? Göz ne kadar görür, gönül ne kadar isterse hiç bişey ulaşılmaz değildir. Kuantum Düşünce Tekniğine göre bizim olmasını istediğimiz herşeye düşünce gücüyle sahip olabiliriz.  

Oldu da...
Bundan önceki resim şık bir salon takımıydı. Salon takımından sonra kırmızı bi araba resmi yapıştırıcam diyodum. İstediğim salona kavuştum çok şükür.Sıra araba resmi aramaya geldiğinde tesadüfen aynı sayfanın arka kapağındaydı kırmızı arabam.
Şunu öğrendim ki; bilinçaltımız çok aptal. Ne düşünürsen, iyi veya kötü onu yaşanmış kabul edip hayatının yönünü değiştiriyor. Bilinç altımı kandırmayı öğrendim, sevgili patronum sayesinde.
R. Şanal'ın Kuantum Düşünce Tekniğini bi öğrenin derim.Henüz bi kaç tane kitabını okuyabildim.

4 yorum:

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

kesinlikle katılıyorum canım. tespitlerin çok yerinde. R.Şanal'ın Kuantum Düşünce Tekniği'ni herkesin öğrenmesini ben de tavsiye ediyorum...
bu arada salon takımını güle güle kullan :) araban için de şimdiden hayırlı olsun :)

mimozayım dedi ki...

Teşekkür ederim. Kuantumu biraz duyursak bloglarımızda, eminim herkez bize teşekkür edecek ilerde.

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

ben de aynı düşünüyorum. şanal'ın yeni kitabını bi okuyabilsem onunla ilgili de post yazacağım ama işlerim öyle yoğun ki bi türlü başlayamadım kitaba. annem okuyor şu an. post bile yazamıyorum kaç gündür :S

mimozayım dedi ki...

Evet okumuştum seminerine katılmışsın, yerinde olmayı o kadar çok istemiştim ki okurken. Kuantum Kuran'ı yeni bitirdim bende.