Salı, Mayıs 25, 2010

Diyete Devam

Bugün tamı tamına 15. gündeyiz. Yavaş yavaş eriyoruz galiba :)) İnşallah devamı gelecek. Çok zorlanıyorum adliyedeyken yaa... Ya çift kaşarlı tost yiyceksin yada bişey yemeden büroya dönüşü bekliyceksin. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin ( Amiiiin)

İşyerindeki üç arkadaşla başladık diyete. 4. gün ilk firemizi verdik, yola iki kişi devam ediyoruz. Neymiş efenim kilo veremiyomuş. Hade canım hadee..yersen homini gırtlak tabe veremezsin. Biz nasıl veriyoz?  (kendileri bu yazıyı okuyunca bakalım bana ne tepki verecek:))) beklemedeyim)

8 yorum:

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

ben de bi aralar başlamıştım diyete ama ondan sonra öyle şeyler yaşadım ki diyeti unuttum gittim. şimdi yeniden bişeyler yapmam lazım. başarılar sana tatlım...

mimozayım dedi ki...

Teşekkürler, hadi sende katıl bize.

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

ya aslında iyi de olur ama benim sistem biraz farklı. kesinlikle tartılmıyorum ben. kıyafetlerimdeki bollaşmaya göre ayarlıyorum kendimi :) hadi ben de katılmış olayım elimden geldiğince :)
özel olarak yaptığın bişeyler var mı?

mimozayım dedi ki...

Bende senin sistemle yaparım diyeti, diyete başlamadan önce bile tartılmadım. Özel olarak yaptığım akşamları saat 7'den sonra yemiyorum bide her yere yürüyerek gidiyorum.

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

ben evde bilgisayar üzerinden çalıştığım için pek dışarı çıkamıyorum. evde 1-2 saat yürüyorum hergün. bi de yemek porsiyonlarını küçültmeye gayret ediyorum. onun dışında yasak masak yok vallahi herbişeyi yiyorum :)

gunesyuksel dedi ki...

ben de diyetteyim.. daha dgrusu tam dıyet deil ama dikkat etme dielim.. amac tam kilo verme de deil.. biraz mide bagırsak sistemimi düzene sokma.. bakalım sonra alısınca da dugunume 1 ay kala dıyete baslcam.. sana da kolay gelsın cnm, yaparsın..

mimozayım dedi ki...

Ben düğünüme 9 ay kala başladığım diyetle 15 kilo verip dal gibi bi gelin olmuştum. Eşim saolsun bi kısmını geri aldırdı, şimdi onları yoketmeye çalışıyoruz.

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

ben geçen yıl evlenecektim bi şok ayrılık yaşayınca 8-9 kilo aldım moral bozukluğuyla. zaten biraz kiloluydum şimdi aynaya bakasım yok :S neyse veriyoruz inşallah hepsini sağlıkla ;)