Çarşamba, Mayıs 16, 2012

Ortaya karışık durum postu:)

Kaç gündür aklımda bi post hazırlıyım, bloğu güncel tutuyum diyorum ama işten güçten fırsat bulamıyorum. Efe Bey gece uykusuna dalmışken, eşimde evde yokken tam zamanıdır. Ortaya karışık durum postu olsun madem.
Oğlum 6. ayını doldurdu. İlk başlarda hevesle beklediğim ek gıda dönemi, aslında hiçte heves edilecek bi dönem değilmiş onu anladım. Kahvaltısıydı, çorbasıydı, püresiydi, her gün bifiil yoğurt yapımıydı...Önceden ohh daya memeyi ağzına emsin :) 
6. ay aşımız var sırada. Daha önceki aşılarımızı kolay atlattık. Ateşlenme yada huzursuzluk olmadı. İnşallah bu seferde kolay atlatırız.

 Burdan anne adaylarına bi önerim olacak. Benim gibi yüzüstü yatırmakta geç kalmayın bebeğinizi olur mu? 6 aylık oldu hala kollarının üzerinde fazla duramıyo Efe.
Çok çabuk yorulup deve kuşu gibi burnunu sokuyo olduğu yere.
 Atın yere bi battaniye yada oyun alanı artık nasıl isterseniz. Dönsün, yuvarlansın, kaslarını güçlendirsin.
O oyalanırken sizde kendinize zaman ayırın. Bu konudan çok muzdaribim çoook. Ben niye 4.ayda başlamamışım yere bırakmaya. Niye yüzüstü yatırmamışım daha bebekken.Kulağınıza küpe olsun. Benden söylemesi.
Bu fotoğrafta bu çocuk niye şaşkın şaşkın bakıyo hemen söylüyüm. Doğduğundan beri makinanın flaşını gözlerine zarar verir diye kapalı tuttuk. Farketmemişim, flaş açıkmış:) Çekim düğmesine basıldığında 2 saniye kadar flaş yanıyo sonrada çekim yapıyo.
Çekmiş bulundum. Yeni bişey görmenin sevinci ve şaşkınlığıyla böyle bi poz çıktı.

Aynadaki yansıması oğlumun en yakın arkadaşı:) yani o öyle sanıyor. Kahkahalarla bakışıyolar birbirlerine. Oğlum güldükçe arkadaşı, arkadaşı güldükçe oğlum çıldırıyor. En sonunda çocuk katılacak gülmekten diye alıyorum ayna karşısından. Garibim yaa, ne zaman anlıycak acaba kendisi olduğunu.

Kilo vermeye başladım ya, hemen saçlar başlar değişecek. Röfleyle başladım. Gittikçe sararacak. Faceye koydum ama şimdilik buraya eklemiyorum yeni halimi.Afili bi foto olması lazım:)
Şimdilik bu kadar.
Umarım sık sık yeni postlarla burda olurum. Öpüyorum çok.

11 yorum:

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

hehe canım bol bol gülerek okudum postu :))) pitt'i ısır benim için olur mu :D

mimozayım dedi ki...

ısırdım teyzesi:)

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

:))))

Ozlem dedi ki...

Hep bakiyordum bloguna. Senden haber almak guzel oldu.

mimozayım dedi ki...

Özlemcim, sık sık post gelecek bundan sonra.İnşallah daha aktif olucam.

mimozayım dedi ki...

Özlemcim, sık sık post gelecek bundan sonra.İnşallah daha aktif olucam.

Ozlem dedi ki...

Bebek buyudu di mi, bloga donus basladi ;) dur bakalim ben de Doneyim diyorm benimki de buyudu ya ;))

Adsız dedi ki...

Bebişinize 41 kere Maşaallahh.
alakasız olacaka ama omrumdeyenibir nefes ten haberiniz var mı? bloguna ulaşamadım da???
Gülperi.

mimozayım dedi ki...

Gülperi; teşekkür ederim.

Bloğu şuan için kapalı görünüyor. Sanırım bi hata oluştu yada kapattı bloğunu.

Adsız dedi ki...

bebek efe ye maşallah blogunu yeni keşfettim ve sık kullanılanlara ekledim benimde küçük kızım 6 aylık oldu. Allah hepsine sağlıklı ömürler versin.Bebeğinden haber postlarını takip edeceğim.Sağlıcakla...

Sevgiler,
Vivi...

mimozayım dedi ki...

Vivi; Çok sevindim sık kullanılanlarda olmak ne güzel bişeymiş. Amin canım, güzel ve sağlıklı bi ömür yaşasınlar. Çok öpüyorum kızını ve seni. Sevgiler.