Çarşamba, Mayıs 30, 2012

Gecikmiş Anneler Günü Hediyem ve Dıy

 Güya güncel tutucam bloğu dimi? Hem üşengeçlik hemde zaman eksikliği sebebiyle güç bela oturabiliyorum bilgisayar başına.Neyse.. Malumunuz bu Anneler Günü "Anne" olmam sebebiyle benim için çok değerliydi.
Önceden arkadaşlarım anne adayı olduğum için her sene kutlarlardı ama bu sene en anlamlısı oldu benim için. Eşimde durumun farkında olduğu için günlerce bu aralar ne eksiğimin olduğunu ağız altından araştırıp durdu.
Kendisine aldığı saks mavisi konverslerin rengini beğenmemle "bak bu rengin şölee topuklu versiyonu ne güzel olur" demişim.  Anneler Günü akşamı iş çıkışı elinde bir demet canlı çiçek ve paketle gelince çok sevindim. Oğlumun adına almış tabi hediyeyi.


İzinli olduğu gün ikimizde aynı renk ayakkabılarımızı giydik. Karı-koca aynı giyinmeye bayılıyoruz.


 Valla eşimin zevkine hayranım, "bende olsam bu modeli beğenirdim" dedim.Düğüm detayı hoşuma gitti.



Bu ayakkabıyıda Anneler Gününden önce LCW ziyaretlerimizden birinde almıştım. Hatta bunu hediyeden sayıp es geçeceğini düşünmüştüm. Allah nasip ederse bu ayakkabıyı kardeşimin Nişan veya düğününde giymeyi düşünüyorum. Çünkü gündelik için çok abiye kalıyor. Fiyatıda o kadar komik bi rakamdı ki.. Sanırım 24.90 TL.di.
                                         Fiyonk olayınada hastayım he. Her şeyi şirinleştiriyor.



Bu saatte Anneler Gününde geldi. Bu ara bu öküz gözü tabirli büyük saatler pek bi modaymış.
Bi kaç kez taktım fena değil. Normalde saat takmak gibi bi huyum olmadığı için. Ancak dışarı çıkarken felan.


Vee.. Gelelim DIY konusuna. Evde atmayı düşündüğüm bi kaç parça yapma çiçek vardı. İçlerinden uygun olacağını düşündüğüm bu minik gülleri alıp, sitemizin arka bahçesindeki dut ağacının, kuruyan dallarından kopardım. Aldım elime silikon tabancamı, gelişi güzel yapıştırdım. Benim çok hoşuma gitti.Bakalım siz beğenecek misiniz?



Evime gelenler satın alınan plastik dal görünümlü bişey olduğunu düşündüler. Sipariş veren bile var "banada yap" diye. Yapamıyiciğim valla. Herkesin eli var kolu var. Dışardada kuru dal var, al kendin yap.



Şimdilik bana müsade. Evi süpürüp silicem inşallah. Diş çıkarma huysuzluklarımız başladı. Gece uyumuyor artık Efe. Gece uyumayıncada gündüz uyanmıyo. Yaklaşık bi 3 saattir derin uykularda oğlum. Öncesinde de bi 2 saatlik daha uyumuştu. Gece ne uyuyacak bilmiyorum.Uyanınca temizlik yapıcam. Yardıma gelmek isteyen olursaa adres verebilirim. Zira bayağıdır elimi eteğimi çekmiştim evden. Şimdi derinlemesine dalıcam. Beklerim:)
Herkesi öpüyorum.
Bu arada, sayfa takipçilerim 240 küsürken neden sadece bi kaç yorum alıyorum anlayamadım. Yorum bırakma bölümünde bi sorun mu var yoksa siz beni beğenmiyo musunuz?

2 yorum:

balböcükleri dedi ki...

mavi ayakkabı çok şık modelde renkte.efe gece ve gündüzü karıştırmış sanırsam.gündüz uyanık tutmaya çalış.elinden geldiğince.

mimozayım dedi ki...

teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim. Diş çıkacak galiba onun yarattığı bi düzensizlik içindeyiz.Düzeleceğini umuyorum.