Pazar, Kasım 20, 2011

Efe Bebek Geldi :)

18.11.2011 Cuma 22:30 Efe bebek aramızda.

14 yorum:

Mery'nin Günlüğü dedi ki...

Hoşgeldin Efecik.Sefalar getirdin.Allah analı babalı büyütsün canım..umarm sağlığınızda iyidir.İkinizide Öperim Sevgilerr benden..

Unknown dedi ki...

ayyy canım doğum yaptın demek.inşallah ikiniz de sağlıklısınızdır.anneannesini beklemedimi bu durumda.bahsettiğim arkadaşımla aynı gün doğum yaptınız biliyomusun.allahım analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah.

mihrimah dedi ki...

ay canım hayırlı olsun ... rabbim iyi ve sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Sitare dedi ki...

Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat etsin

çitlembik dedi ki...

Ayyy inanamiyorum zaman ne cabuk gecti. Hosgeldin efe bebekkk. Allah analı babalı buyutsun insallah gozunuz aydın cok sevindim ya yumus yumus benm yerimede sevn opun koklayııın :)

Ozlem dedi ki...

Aaaa dogum yaptiniz mi? Allah anali babali buyutsun. Ayrintilari cok merak ediyorum. İns kolay bir dogum olmustur. Ben de sabirsizlikla bekliyorum oglumu. Gozun aydin. Sevgiler.

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

ben de diyorum neden bu kız 2 gündür internette yok :) Efe bebek hoş geldi sefalar getirdi :) ayrıntıları da bekliyorum dört gözle kuzum :)

Assenol dedi ki...

Gözün aydın :) Çok mutlu sağlıklı huzurlu ve başarılı bir hayat geçirsin Efe Bebecik :)

aksungur46 dedi ki...

kutlarım allah analı babalı büyütsün.hep güzel günlerini görmek nasip etsin sevgilerimle

Miss Sensible dedi ki...

Çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün..

sosyetepazarimm.blogspot.com dedi ki...

Allah analı babalı büyütsün bol bol öpücükler:D

Unknown dedi ki...

bebekle çok yoğunsun galiba canım yorumlara geri dönememişsin.inşallah iyisinizdir.merak ediyorum ilk günleriniz nasıl geçiyor bir ara kısa yazarsan sevinirim

mimozayım dedi ki...

Yorum bırakıp güzel dilekler dileyen bütün herkese teşekkür ediyorum. Efe Bey bizi bi hayli zorluyor, o yüzden cevap veremedim tek tek, özür dilerim. Sezeryanla 36. haftada aramıza katıldı, epidural doğum tercih ettik ve 3 gündür inanılmaz baş ağrısı çekiyorum.Genel olarak bu şekildeyiz, biraz daha moladan sonra doğum hikayesiyle burda olucam. Tekrar teşekkür ediyorum, iyiki varsınız. :))

Favoritatlar.com dedi ki...

hayırlı olsuuunn bebeğinizi kucağınıza almışsınız çok sevindim, sağlıklı bi şekilde büyütmek nasip olur inşallah. Darısı benim başıma :)